parkourpark

Stötta oss och skriv under listan! :)

 

Vi i TiP har inlett ett projekt om att få igenom en parkour park i skåne. 
Vi har kontakt med några politiker och haft möten med dem o dem gillar våra ideer. Fler möten är påväg!
Ngt som gynnar ungdomar och deras utveckling får ofta stöd! 
I detta projekt är flera länder involverade. I själva projektet finns de flera små grupper som jobbar på att få sin grej igenom. Vår grupp (TiP) jobbar som sagt för parkour parken. 

Allt stöd vi kan få för att få igenom detta är stort uppskattat av oss! 
Vi har gjort en insamlings lista och vill att alla utövare i hela Sverige fyller i sitt namn på listan. För ju fler som visar intresse så är de större chans att få igenom parken!

 

länken till listan:

http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=5264&fnvisa=namn

 

Tack på förhand!

 

/ante

-TiP Generations-

Stötta oss och skriv under listan! :)     Vi i TiP har inlett ett projekt om att få igenom en parkour park i skåne.   Vi har kontakt med några politiker och haft möten med dem o dem gillar våra ideer. Fler möten är påväg!  Ngt som gynnar ungdomar och deras utveckling får ofta stöd!   I detta projekt är flera länder involverade. I själva projektet finns de flera små grupper som jobbar på att få sin grej igenom. Vår grupp (TiP) jobbar som sagt för parkour parken.     Allt stöd vi kan få för att få igenom detta är stort uppskattat av oss!   Vi har gjort en insamlings lista och vill att alla utövare i hela Sverige fyller i sitt namn på listan. För ju fler som visar intresse så är de större chans att få igenom parken!     länken till listan:   http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=5264&fnvisa=namn     Tack på förhand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0